Haz

Okulumuz 4/B Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz İlhan DEĞİRMENCİOĞLU yıl içinde yapmış oldukları el beceri çalışmalarını sergilediler.Tebrik ederiz.

Haz

Yunus Emre ve Türkçe Yılı Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Makale, Kompozisyon ve Resim Yarışması Sonuçları

Yunus Emre ve Türkçe Yılı etkinlikleri kapsamında Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "Dünya Dili Türkçe" konulu Öğretmenler Arası Makale Yarışması, "Benim Dilim Türkçe" konulu Liseler Arası Kompozisyon Yarışması, "Bizim Yunus ve Dünya Dili Türkçe" konulu İlkokullar ve Ortaokullar Arası Resim Yarışması sonuçları açıklandı.Yarışmalarda derece alan öğretmen ve öğrencilere ödülleri 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 11.00'de Çorlu Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleşen tören ile takdim edildi.

Okulumuz 1/D  sınıfı öğrencimiz İpek ÖZSOY resim yarışmasında ilçe 1. olmuştur.Kendisini ve öğretmeni  Ahmet KIZIL'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan resim yarışmasında dereceye giren 1/D sınıfı öğrencimiz İpek Özsoy'u ve öğretmenimiz Ahmet Kızıl'ı tebrik ediyoruz..

Nis

Ulusal Egemenliğin sembolü meclisimizin 101. yılı ve atamızın çocuklara armağanı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.. Bayramımızı coşkuyla kutlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?

Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. "

Bu cennet vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden yüz yıl geçti. Mehmet Akif'in, o günlerden miras kalan bir tek dileği vardı.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Depremde öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sorumluluk bilinçleri takdire şayandı

Haz

2/K Toplum Hizmeti Projesidir. MİNİK ELLER KOCA YÜREKLER olarak ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yardım kolileri hazırladık. Her öğrencimizin tek tek eli değerek kolilerimizi doldurduk.