PROJE KAPSAMINDA 4/C SINIF ÖĞRETMENİMİZ EMEL ÖZCANLI VELİMİZ ELÇİN MÜMTAZ'I EVİNDE ZİYARET ETTİ. MİSAFİRPERVERLİĞİ İÇİN VELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz 2021-2022  EĞİTİM ÖĞRETİMİNİ SÜRDÜRÜRKEN  OKULUMUZU FİZİKSEL DURUMUNU GÖRMENİZİ İSTEDİK.KURUMUMUZDA ŞUANDA 825 ÖĞRENCİ  EĞİTİM GÖRMEKTE OLUP  İLKOKUL KADEMESİNDE  SABAHÇI OLMAK ÜZERE 2O ŞUBEMİZ , 3 Ü SABAHÇI VE 3 Ü ÖĞLECİ OLMAK ÜZERE 6 ŞUBEMİZ BULUNMAKTADIR.EĞİTİM BİNAMIZI ÇORLU İLOKULU İLE BİRLİKTE KULLANMAKTAYIZ.ÇORLU İLKOKULU ÖĞLENCİ OLARAK KURUMUMUZDA EĞİTİM VERMEKTEDİR.OKULUMUZDA COVİD 19 SALGININA YÖNELİK GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMIŞTIR. SAĞLIKLI BAŞARILI BİR YIL OLMASINI DİLERİZ.

Eğitsel kulüp çalışmalarının planlanması yapıldı.

VELİ KABUL ALANLARI OLUŞTURULDU VE OKUL GİRİŞİNE DİLEK ÖNERİ KUTUSU YERLEŞTİRİLDİ.

Proje kapsamında 3.ve 4.sınıflarımız hem evde hem okulda okuyor.

Okulumuzda eğitim öğretimin güvenli bir ortamda sağlanması için gerekli olan iş sağlığı ve güvenliği önlemleri alınmıştır.

Okulun sosyal medya hesaplarında ve okul web sitesinde paylaşılacak öğrenci fotoğraf/videolar için veli izinleri yazılı olarak alınmıştır.

Okulumuz öğretmenlerine Çorlu İlkokulu rehberlik öğretmeni tarafından çevrimiçi eğitim verildi.

GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARININ İLGİLİ YERLERDE HAZIR BULUNDURULMAKTADIR.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından; akran zorbalığı, stresle başa çıkma vb. konularda eğitimler verilmesi için çalışma planı hazırlanmıştır.

Okulumuza ait brifing dosyası hazırlanmış olup gerekli bölümleri güncellenmiştir.

Ağu

Okulumuz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Fehmi ÇELE tarafından yapılmıştır. Yeni eğitim ve öğretim yılı tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun..

Tem

Öğretmenlerimize çiçeklerle veda ettik. Emekliye ayrılan Mehmet Orhan, Tuncay Cinci ve Osman Şenel ve bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve mutluluk diliyoruz.

Haz

İSTİKLAL MARŞININ ON KITASINI EZBERE GÜZEL OKUYAN 1/C NİN MİNİKLERİNİ VE ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Haz

10.06.2021 Tarihinde okulumuzda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla  eğitim öğretim sürecinin değerlendirmesi ve telafi programının uygulamasının planlanmasıyla  ilgili olarak toplantı yapıldı.