Ara

Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Müdürlüğümüz işbirliği çerçevesinde "Beslenme ve Hareketli Yaşam" konusunda öğretmenlerimiz sınıflarında slayt ve  sunularla sağlıklı beslenme eğitimi verdi.

Ara

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ SEMA UGAN SINIF  VE ANASINIFI  ÖĞRETMENLERİMİZE SINIF REHBERLİK UYGULAMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Ara

Hoşbulduk Projesi Kapsamında ÇiğdemKRAGÖZ öğretmenimizle öğrencimizi ziyaret ettik.

Ara

OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRENİCLERİNE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İŞİTME TARAMA TESTİ UYGULANDI.

Ara

Okulumuz Rehberlik Danışmanlık Biriminde görevli Rehber Öğretmen Sema UGAN tarafından velilerimize Aile İçi İletişim Semineri verildi.

Ara

Ailecek Okuldayız etkinliği kapsamında 2. eğitimimiz gerçekleşti.

Ara

4-E sınıfımız Atatürk Evine ziyarette bulundu.

Kas

Okul koridorlarımız eğitim temalı panolarla düzenlendi ve zenginleştirildi.

Ara

Öğrencilerimiz Bilim insanlarını tanıttı.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Ara

Okulumuz genelinde ERASMUS Projesi ile ilgili araştırmalar ve incelemeler yapılmaktadır.

Ara

Ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacıyla; milletimizin de desteği ile her yıl 11 Kasım gününün 'Milli Ağaçlandırma Günü' olarak kutlanması uygun görülmüştür.Bu kapsamda Tema ve Çorlu İlkokulu işbirliği içerisinde fidan ekimine katıldık.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çalışan ve emekli ayrımı yapmadan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Okulumuzdan emekli olan öğretmenlerimiz Tuncay ÇİNCİ,Mehmet ORHAN ve Osman ŞENEL ile öğretmenlik mesleği üzerine ve eğitim üzerine sohbetler edildi.