TEKİRDAĞ / ÇORLU - Unilever - İş İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrencisi Elif Naz FIRAT iller arası yapılan karate dalındaki müsabakalarda 3. üncü olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve velimize teşekkür eder, öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü münasebetiyle yapmış olduğumuz programda zaferimizi kutladık. Bizlere bu cennet vatanı miras bırakan başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi rahmetle andık.

Şbt

Çorlu Gençlik Merkezi ziyaretimiz gerçekleştirilmiştir, emeği geçen öğretmenlerimize velilerimize ve Gençlik Merkezi personeline teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danisman/Rehber Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı ve arkadaşlık ilişkileri konularında bilgilendirme yapılmıştır.