TEKİRDAĞ / ÇORLU - Unilever - İş İlkokulu

Haz

Doğumunun 850. yılı olan 2021 yılı, UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınan Ahi Evran'ı ve yüzlerce yıldır bu topraklarda Ahilik geleneğini yaşatmış tüm esnaf ve sanatkarlarımızı rahmetle yad etmek, bilginin hikmetle, ticaretin ahlakla buluştuğu Ahilik müessesini dünya milletlerine en doğru şekilde anlatmak, bu kutsal emaneti sonraki nesillere aktarmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı tarafından 2021 yılı boyunca yurt genelinde ve yurt dışında etkinlikler düzenlenmesine ilişkin ilgi genelge 20 Şubat 2021 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.  "2021 yılının Ahi Evran Yılı Olarak Kutlanması" konulu söz konusu genelge ile yıl boyu düzenlenecek etkinliklerin Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte yürütülecektir.

Haz

Okulumuz 4/B Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz İlhan DEĞİRMENCİOĞLU yıl içinde yapmış oldukları el beceri çalışmalarını sergilediler.Tebrik ederiz.

Haz

Yunus Emre ve Türkçe Yılı Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Makale, Kompozisyon ve Resim Yarışması Sonuçları

Yunus Emre ve Türkçe Yılı etkinlikleri kapsamında Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "Dünya Dili Türkçe" konulu Öğretmenler Arası Makale Yarışması, "Benim Dilim Türkçe" konulu Liseler Arası Kompozisyon Yarışması, "Bizim Yunus ve Dünya Dili Türkçe" konulu İlkokullar ve Ortaokullar Arası Resim Yarışması sonuçları açıklandı.Yarışmalarda derece alan öğretmen ve öğrencilere ödülleri 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 11.00'de Çorlu Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleşen tören ile takdim edildi.

Okulumuz 1/D  sınıfı öğrencimiz İpek ÖZSOY resim yarışmasında ilçe 1. olmuştur.Kendisini ve öğretmeni  Ahmet KIZIL'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Depremde öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sorumluluk bilinçleri takdire şayandı

Haz

2/K Toplum Hizmeti Projesidir. MİNİK ELLER KOCA YÜREKLER olarak ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yardım kolileri hazırladık. Her öğrencimizin tek tek eli değerek kolilerimizi doldurduk.