Öğrencilerimize yönelik olarak "Türkiye Yesilay Bağımlılıklar ile Mücadele Eğitimleri" kapsamında "Sağlıklı Yaşam Eğitimi" Okul Rehber Öğretmenimiz Cem YEŞİLKÖŞE tarafından gerçekleştirilmiştir.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında öğrencilerimizle kuş yemleri hazırlandı, küçük paketlere kedi mamaları hazırlandı ve doğadaki hayvanların beslenmesi sağlandı. Öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte huzurevine ziyaret gerçekleştirildi, huzurevinde bulunan büyüklerimize minik bir dans gösterisi sunuldu, yaşlılarımızla sohbet edildi. Öğrencilerimizle büyüklerimize saygı, sevgi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi konularında sohbet edildi, etkinlikler yapıldı.

Haz

OKUL AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KERMES ETKİNLİĞİNE DESTEK OLAN DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE KIYMETLİ VELİ VE MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Nurşen AKÇAM sınıflarında yıl boyunca yaptıkları etkinliklerden diğer sınıflara örnek olabilecek ve diğer öğrencilerin de görmesinde fayda gördükleri etkinlikleri  sergiledi.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

OKULUMUZDA 3. VE 4. SINIFLAR FUTBOL TURNUVALARI YAPILIYOR.TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

Öğrencilerimize sağlıklı yaşam ile ilgili bilgiler verildi.

Haz

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında eğitim-öğretim yılı içinde yapılan çalışmaların raporlandı.