Ara

Eğitim Öğretimi daha kaliteli hale getirmek için bizleri okulumuzu değerlendirmenizi istiyoruz.

Ara

Veli Akademisi Kapsamında ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) eğitimlerinden Tütün Bağımlılığı eğitimi Okul Rehber Öğretmenimiz Sema UGAN tarafından aralık ayı içerisinde çevrimiçi  verilecektir.Bilgiler okul  mesajları ile velilerimize iletilecektir.

Kas

Meteorolojiden alınan verilere göre bugün İlimizde yaşanan olumsuz hava koşullarının yarın da (30 Kasım 2021 Salı günü) devam edeceği anlaşılmıştır. Tekirdağ'da görev yapan bazı kamu görevlileri ile öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için; resmi-özel tüm okullar, Halk Eğitim Merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, her türlü kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere, bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine Valiliğimizce 30 Kasım 2021 Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. İlimizdeki Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, kronik rahatsızlığı bulunan personelimiz ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın belirlenen aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır.

Değerli Tekirdağ'lı hemşehrilerimizin dikkatine sunulur.

Kas

2021-2022 ÖĞRETİM YILINDA 30/10/2020 - 26/10/2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN BİLANÇO

OKULUMUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 26/10/2021 TARİHİNDE SAAT 12:30 DA YAPILACAKTIR.KATILIMINIZI RİCA EDER  SAYGILAR SUNARIZ

Ağu

YÜZYÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR...ANA SINIFLARINA VE 1. SINIFLARA UYUM EĞİTİMİ 1-3 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK. 6 EYLÜL İTİBARİYLE TÜM KADEMELERDE YÜZYÜZE VE TAM ZAMANLI EĞİTİM BAŞLAYACAK.

OKULUMUZDA ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ 1 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 09.00 DA OKULUMUZDA OLACAK.

SAĞLIK MUTLULUK VE BAŞARILARLA DOLU BİR YIL OLMASI DİLEĞİYLE.....

İlçemiz 1. Sınıf velileri ve İlçemiz Okul Öncesi Eğitim Kurumları velilerine yönelik  yürütülecek olan

AİLECEK OKULDAYIZ " Projesi, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Okulöncesi ve İlkokullarda " İlk Öğretmen Ailedir " görüşünden yola çıkarak " Sosyal, kültürel ve ekonomik değişim için en elverişli başlangış noktası erken çocukluk dönemidir " gerçeğine dayanarak geliştirilmiş ilmi, irfani ve aile merkezli toplumsal bir projedir.