Kas

Velilerin okula yönelik beklenti anketi sonuç raporunda belirlenen iyileştirmeye açık alanlara yönelik çalışmalar yapıldı.Veli ve öğretmenlerimizin isteği üzerine anasınıfı için materyaller alındı.

Kas

Öğretmenlerin okula yönelik beklenti anketi sonuç raporunda belirlenen iyileştirmeye açık alanlara yönelik çalışmalar yapıldı.Öğretmen ve öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda akıl ve zeka oyunları atölyesi kuruldu.

ÖĞRETMEN BEKLENTİ ANKETİ

May

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU KERMESİMİZE DAVETLİSİNİZ.DESTEKLERİNİZİ BEKLERİZ..

May

TURNUVAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

May

4. Sınıflarımız arasında turnuva düzenlenecektir.

Keneyi Hafife Almayın, Tedbiri Elden Bırakmayın

Ara

Öğretmenlerimiz tarafından ders etkinlikleri materyaller ödevleralıştırmalar EBA'ya yüklenmektedir.Okulumuz öğretmen ve öğrencileri aktif kullanmaktadır.

Ara

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel öğretim kurumlarında dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgını nedeniyle gerekli tedbirler alınarak 06 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitim ile başlamıştır. Bir önceki eğitim ve öğretim yılında ağırlıklı olarak uygulanan uzaktan eğitim sürecinde oluşan geçmiş öğrenme kayıplarının giderilebilmesi ayrıca mevcut öğrenme süreçlerinin desteklenmesi amacıyla öğrenci ve öğretmenlere yönelik 5.000 soruluk "Yardımcı Kaynak Destek Paketi" hazırlanmıştır. Ekim ayından itibaren her ayın ilk haftasında içeriğinin çeşitliliği de arttırılarak yayımlanacaktır.

Ara

Spor Atölyesi ,spora olan yeteneğin ortaya konulmasını sağlayan duyusal ve fiziksel faydalar sağlamakta olup bunun bilinciyle hazırladığımız  atölyemiz için gerekli fiziki ortam tadilatı bitti.Hazırlıklar devam etmektedir.

Okula Uyum Aidiyet Formu doldurun lütfen