May

Okulumuz öğretmeni Alev Altınışık Tülbentçi’nin Türkiye-İtalya ve Romanya ortaklarıyla yürütmüş olduğu Historic Buildings Around Me Speak (Çevremdeki Tarihi Binalar Konuşuyor) isimli eTwinning Projesi ile Çorlu ve Tekirdağ’daki tarihi evler ve tarihi yapılar incelenerek tüm dünyaya tanıtmaya çalışılmaktadır.

May

Okulumuzda Nisan ayı bülteni..

May

OKULUMUZ TÜM PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.ÖĞRENCİLERİMİZ ÇÖK KAPAN TUTUN HAREKETİNİ SINIFLARINLA ÖĞRETMENLERİ İLE UYGULAYIP OKUL TAHLİYE EDİLDİ.

Nis

Geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz olan çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZE BİR ÜST ÖĞRETİM KURUMLARI HAKKINDA BİLGİ VEREN REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ CEM YEŞİLKÖŞE'YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

27.03.2023-31.03.2023 tarihleri arasında Çorlu Sprorcu Fabrikası Çok Amaçlı Spor Salonunda 5 gün boyunca devam eden Akıl ve Zeka oyunları yarışması tamamlandı.Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi veren Ahmet KIZIL,Dürdane ÇINAR,Oya YILMAZER,Hülya KIZIL ve Suzan ERİŞTİ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Pentago oyununda ilçe 2.olan öğrencimiz Bora KALE'yi ve Equilibrio oyununda ilçe  1. olan öğrencimiz Ahmet Emir SEZER'i tebrik ederiz.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ PROJE TEMSİLCİSİ İLHAN DEĞİRMENCİOĞLU VELİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFTAR PROGRAMINA KATILDILAR.KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZDA GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI KAPSAMINDA MANGALA YARIŞMASI DÜZENLENDİ.İLK ÜÇE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU İLÇEDE TEMSİL ETTİLER.KENDİLERİNİ VE ÖĞRETMENLERİNİ KUTLUYORUZ.

Nis

Okulumuz 1. Sınıf öğrencileri Tema gönüllüsü oldular.

Mrt

Türk milletinin göstermiş olduğu mücadele ve kazandığı zaferin 108. yıl dönümü okulumuzda gururla kutluyoruz. Ulu Önder gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu mücadeleye katılarak vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

Proje kapsamında 2/E Sınıfı öğrencimiz Kaan Kılıç'ın evine ziyarette bulunduk. Öğretmenimiz Alev Altınışık Tülbentçi ye ve değerli velimiz Selda Kılıç' a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 2/E Sınıf Öğretmeni Alev Altınışık TÜLBENTÇİ E Twinning projesi yürütmektedir.'Historıc Buildings Around Me Speak ' Projesi.

Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda sanat, tarih, spor, bilim ve edebiyat çerçevesinde oluşturduğumuz kavram ve beceri alanları sınıflarımızda sergilenmektedir.

Nis

YAŞLILARA SAYGI HAFTASI İLE İLGİLİ PANO HAZIRLANDI.